21.10

ProtoStars on stage

MuziekRock

Uur

20:30 – 23:00

Prijs

€10,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zo ver! Het eerste optreden van ProtoStars On Stage. We hebben 4 enorm getalenteerde artiesten uitgekozen om de eerste avond met een knal te starten. Ze hebben zo alle 4 hun eigen stijl, geluid en beleving. Dit wil je ongetwijfeld niet missen. Hieronder vind je meer info over de artiesten!

EMILINE

EMILINE gebruikt haar zang, teksten en make-up om verhalen te vertellen. Met de gitaar of piano als schrijfinstrument brengt ze haar emoties over, die vervolgens veranderen in vibey popliedjes.

Delportau

Newschool Hip Hop artiest (Amerikaans-Engels), met de juiste hoeveelheid creativiteit en nieuwsgierigheid naar nieuwe muziekgenres.

Jens Pauwels

Jens is in de muziek begonnen als klassieke pianist, de liefde voor piano is hij nooit kwijt geraakt en met het Jennisan project kon hij die liefde niet helemaal uiten. Door veel te schrijven besefte hij dat hij de popfunk en pianoballads even graag schrijft en brengt maar onder dezelfde naam is dat moeilijk te combineren. Vandaar het project “Jens Pauwels”.

Scars on Louise

Pakkende melodieën om mee te zingen, flinke drums samen met elektronische beats en het nodige snufje rock!

Het trio Scars on Louise bestaat sinds 2017 en speelde sindsdien talloze concerten en festivals in België, Duitsland, Luxemburg en Nederland met hun energieke popmuziek. Zowel de power tijdens hun live concerten als het dicht bij het publiek staan is altijd hun eerste prioriteit! De band bestaat uit Laura op zang, Romain op gitaar en Kevin op drums.