21.06

Best of ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! The best of ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 21 juni 2024. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Marcelle

Marcelle is het project van singer-songwriter en producer Marte Truyers, die aan het conservatorium in Gent studeerde. Intiem en organisch brengt ze melodieën die vloeiend verlangend en glanzend genezend zijn. Haar liedjes zijn de troost die achter een omhelzing schuilt, terwijl meerstemmig geflirt wordt met dat wat al bestaat. Het eigenwijs willen dat niet moeten is. Geïnspireerd door brunettes als Feist en Suzanne Vega, tokkelt ze zich dwars een weg naar ieders centrum. Ze plaatst puurheid voorop in verhalende vorm, om het gemoed te sussen en het woord evenzeer te laten blinken. Marcelle is voor al wat groeit in daglicht en water en niettemin een thuis voor alle twijfelaars.

~ Winnaar Publieksprijs Letteren Lichting 2024
~ Geselecteerd voor ‘Protostars Best Of 2024’

Ellora

Ellora is de artiestennaam van de Kempense Laura Huysmans. Ellora bracht op 28 juli 2023 haar single “elke dag” uit, een song die klinkt alsof een wietverslaafde een musicalervaring gehad heeft: op het eerste zicht vrolijk maar bij een tweede keer luisteren, best wel triest. Na zichzelf onder de loep te nemen, is het tijd voor haar vrienden.

In spooky season van 2023 stelt Ellora haar nieuwste single voor, “MIA” (missing in action).

Een song over ghosting… van je beste vriendin! Want wat als je beste vriendin niet meer terug stuurt? En wat als ze dan wel terug stuurt maar jij het vergeet? En zo elke keer opnieuw? Ellora steekt de draak met dagelijkse situaties, maar vooral graag met zichzelf. More to come doorheen 2024.

LAUD

LAUD (23), een Belgische singer-songwriter, valt op door haar unieke mix van genres en authentieke teksten, geïnspireerd door persoonlijke ervaringen.

Samen met haar band scherpt LAUD haar vaardigheden aan en brengt haar muzikale visie tot leven. Haar authentieke teksten weerspiegelen haar persoonlijke ervaringen en nemen luisteraars mee op een emotionele reis.

Na haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen in 2021, waar ze haar passie voor muziek ontdekte, zette LAUD haar eerste stappen als zelfstandig artiest. Met een focus op het creëren van oprechte en meeslepende muziek bracht ze haar debuutsingle ‘Light & Love’ uit en behaalde verschillende mijlpalen, waaronder 8,3 miljoen views op haar vechtvideo en 1,4 miljoen streams voor ‘Sweet Remedy’ en 1,1 miljoen streams voor ‘ Night Goes”. LAUD verscheen ook in vele playlists zoals “Best Of Made Belgium 2023”, “Top Hits BE 2024”, “Equal Belgium” en meerdere malen in “New Music Friday”.

Met ambitieuze doelen voor de toekomst, waaronder het uitbrengen van een tweede album en optredens op grote festivals, blijft LAUD haar muzikale visie nastreven en het publiek boeien met haar kenmerkende geluid.

Luister hier