17.05

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 17 mei 2024. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Steven Alves

De Brusselse singer-songwriter Steven Alves, neemt zijn luisteraars mee op een zelfontdekkingsreis door zijn muziek.

Na enkele jaren geleden deel te nemen aan de Voice Van Vlaanderen was het tijd om liedjes te maken.

De eerste single All I Own kwam begin 2023 uit. Het nummer is opgedragen aan die bijzondere mensen in ons leven die zonder oordeel hebben geluisterd en ons hebben bijgestaan in de donkerste tijden van ons leven. Het is ook een liefdesbrief aan onszelf, zodat we eraan worden herinnerd dat we elke uitdaging waarmee we worden geconfronteerd, kunnen overwinnen.

De tweede single Now I Know Better kwam uit in september 2023 en gaat over het leren grenzen stellen en het loslaten van mensen die überhaupt nooit in ons leven hadden mogen blijven.

Er werd een nieuw nummer Love From A Distance geboren, dat werd vertaald in een videoclip, waarin het verhaal wordt verteld over hoe wortels ons kunnen tegenhouden om een authentiek leven te leiden.

Luister hier

Anna Winkin

Anna Winkin is van Congolese en Belgische afkomst en groeide op in België.

Ze begon haar muziek te ontwikkelen terwijl ze haar muziekstudie in Londen voortzette, waar ze afstudeerde in populaire muziekprestaties (BIMM) en in jazz (Guildhall School of Music and Drama).

Ze vindt haar inspiratie in de natuur en spiritualiteit, waarbij ze Afrikaanse en klassieke muziek combineert met R&B en Soul. Haar teksten zijn een uitnodiging voor de luisteraar om tot zelfreflectie te komen en zich opnieuw te verbinden met het hart. Met een sfeervol geluid, een soulvolle en kristalheldere toon, fijne en resonante harmonieën, levert de muziek van Anna Winkin een boodschap van hoop en liefde.

Ze bracht in 2017 een eerste EP uit genaamd ‘SPACE FOR LOVE’, later gevolgd door een single ‘BORN AGAIN’ in januari 2020. In 2021 werden twee singles uitgebracht: ‘MOON AND BACK’ en ‘GALAXIES’. In 2022 verschenen drie singles: ‘SELF-LOVE’ in februari, ‘PEACE OF MIND’ in mei en ‘THIS MOMENT’ in juni. Na het uitbrengen van ‘Leveling Up’ in januari 2023 werkt ze nu aan haar nieuwe muziekproject waarvan de release gepland staat in 2024.

Luister hier

Reines

Maak kennis met REINES. Het dynamische producersduo Loïc Van Weyenberg en Lissa Staepels ontsnapte uit het Conservatorium van Gent om zich te laven aan een mengelmoes van verschillende invloeden. Vleugjes Indie rock, synth pop en dreampop zijn hier dan ook zeker terug te vinden. Live transformeren ze tot een getalenteerd vijftal dat mysterie, ambiance, energie en catchiness mixt tot de perfecte festival formule!

Luister hier