06.10

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 6 oktober 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Lamoon

Jens Pauwels is in de muziek begonnen als klassieke pianist.
De liefde voor piano is hij nooit kwijt geraakt bij zijn verdere studies als
singer/songwriter maar met het Jennisan project kon hij die liefde niet helemaal uiten.
Door veel te schrijven besefte hij dat hij de pop-funk en pianoballads even graag
schrijft, maar onder dezelfde naam is dat moeilijk te combineren. Vandaar het nieuwe
project “Lamoon”

Lamoon is niet aan zijn proefstuk toe en heeft al voor een aantal grote artiesten het voorprogramma mogen verzorgen. Zo deed hij dat al voor K’s Choice en Sean d’Hondt, daarnaast stond hij eerder al op Maanrock en was hij de winnaar van Lokale Helden.

Lil Alia

Lil Alia is de bezielster van haar zelfbedachte genre ‘fluffy trap’. Linde koesterde al haar leven lang een affiniteit voor hiphop maar kon haar imago als gevoelige, zeemzoete dierenliefhebber niet rijmen met het rapper-zijn. Dus heeft ze dan zelf maar haar eigen genre gecreëerd. Lil Alia brengt nummers met diepe trap beats en sferische harmonieën.

Dit gecombineerd met gevoelige teksten zorgt ervoor dat je je aan goede dosis humor en zelfrelativering afgewisseld met kwetsbaarheid mag verwachten bij haar optredens.
Lil Alia werkt samen met haar oudere broer en producer DJ Flexwerk. Ze heeft het voorprogramma mogen verzorgen van Brihang én afgelopen zomer stond ze nog te schitteren op het podium van Maanrock!

Bus5

Bus5 is een nieuw trio uit Leuven dat balanceert op de fijne grens tussen jazz, latin en wereldmuziek.

Ze spelen in een bezetting van drum, bas en piano en houden af en toe halt voor een hintje motown en soul. Een zeer interessante combinatie dus om te komen ontdekken!