08.09

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 8 september 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Ellora

Ellora is de artiestennaam van de Kempense Laura Huysmans. In 2021 bracht ze haar eerste single YOUSME uit en in 2022 kwam ze met haar eerste EP ‘ik beken kleur’ op de proppen. Een plaat met 4 songs die een inkijk geven in het dagboek van een twenty-something.

Ellora is nooit bang geweest om controversiële topics aan te halen, maar waar haar debuut EP wat serieuzer van toon was, stromen haar nieuwere songs over van humor, speelsheid en summer vibes.

Ellora’s Nederlandstalige songs zijn introspectief en hebben een maatschappelijke waarde, het is belangrijk dat de luisteraar hoort waarover het gaat. Haar Engelstalige songs zijn, om het in haar eigen woorden te zeggen: een product van haar thirsty toxic alter ego.
Live speelt ze een combinatie van eigen songs en covers.

In The Voice van Vlaanderen van 2022 behaalde ze in het team van Koen Wauters nog de Knock out fase!

LAUD

LAUD is een 22-jarige getalenteerde singer/songwriter die inspiratie put uit haar persoonlijke ervaringen.
Haar muzikale reis begon al in haar jeugdjaren waar ze ontdekte dat haar stem een krachtig instrument was om haar emoties te uiten.

LAUD’s muziek weerspiegelt haar ware zelf: een artiest die haar hart en ziel in haar creaties stort. Haar liedjes vertellen persoonlijke verhalen, doordrenkt met emotie en introspectie. Daardoor kan ze luisteraars meenemen op een emotionele reis, hen raken en de luisteraar te laten voelen wat zij voelt.

LAUD is een artiest om naar te kijken. Met elke nieuwe compositie en uitvoering bewijst ze dat ze klaar is om de wereld te veroveren met haar eigenzinnige en meeslepende muziek.

In 2022 stond ze nog in de Knock out fase van The Voice van Vlaanderen.

Fake Empire

Het Melerybloed stroomt letterlijk door de aderen van de band Fake Empire. De drie zussen Margaux, Mégane en Lorraine richtten de groep op in 2015. In 2017 werd Clémence als vierde bandlid geadopteerd. Het rijk is compleet.

Fake Empire brengt indie-pop. Mégane speelt gitaar, Clémence tovert met de klanken van haar bas en cello en Margaux brengt pit erin aan de drum. Samen zorgen ze voor de muzikale ondersteuning van zangeres Lorraine. Tijdens hun deelname aan Humo’s Rock Rally in 2018 werd haar stem nog omschreven als ‘een natuurlijke kruising tussen Adèle en Anouk’.

Dat de meiden niet aan hun proefstuk toe zijn, bewijst hun tweede plaats op de wedstrijd “Jong talent” van Radio Mint, hun finaleplaats in de wedstrijd “Tremplin Les solidarités”, winnaar « l’envol des cités 2022».

Dit jaar stonden ze nog op Ronquires Festival en zijn ze elk jaar te gast op het Ungdomsringen Musickfestival in Denemarken.