30.06

The Best Of ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 30 juni 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Lamoon

Jens is in de muziek begonnen als klassieke pianist.
De liefde voor piano is hij nooit kwijt geraakt bij zijn verdere studies als singer/songwriter maar met het Jennisan project kon hij die liefde niet helemaal uiten. Door veel te schrijven besefte hij dat hij de popfunk en pianoballads even graag schrijft, maar onder dezelfde naam is dat moeilijk te combineren. Vandaar het nieuwe project “Lamoon”.

Live speelt hij met band of solo.

2023

 • Optreden Novonov in Hoboken
 • The best Of ProtoStars On Stage
 • In het najaar zijn er nog optredens gepland in Antwerpen

2022

 • Winnaar lokale helden
 • Optreden Maanrock
 • Optredens met Cera
  Optreden Theater M Mechelen

2021

 • Voorprogramma optreden Sean Dhondt
 • Finalist Soundtrack
 • Live optreden radio NRJ

EMILINE

EMILINE is een Belgische popartieste, gekenmerkt door haar herkenbare toon en pakkende popsongs met een eigenzinnige twist. Haar songwriting gaat hand in hand met een totale creatieve visie waarbij extra elementen zoals haar freestyle make-up looks en styling haar onderscheiden.

EMILINE staat voor zelfexpressie, voor het omarmen van de dingen die je anders maken en daar plezier in hebben. Ze schrijft aanstekelijke, poppy deuntjes met nogal metaforische teksten.

Haar single “Smalltalk” kreeg airplay op Radio 2, en markeerde het begin van haar samenwerking met producer Joes Brands. Haar kenmerkende popsound kreeg snel tractie, wat leidde tot verdere airplay met Don’t Really Care, Brain, La La Lie en Christmas Lights op Radio 2, NRJ, Nostalgie,… naast meerdere live radio-optredens.

In 2022 werd EMILINE’s nummer “Brain” genomineerd voor Radio 2 Zomerhit waar ze haar single live op één VRT ten gehore bracht.

De looks zitten juist, het geluid klopt, en het nummer overtuigt.

EMILINE is een opkomende zangeres met een scherpe pen en betoverende zang waardoor je snel verliefd op haar wordt.

Studio Cézanne

 

Studio Cézanne is het project dat is opgestart door Cézanne Van de Voorde. Zij is een zangeres en (klassiek) gitariste, met backing vocals en celliste Fien Van Damme en drummer Lukas Jouck.

Dankzij haar ontwapenende gevoel voor humor slaagt ze erin om het scherpe randje van de zware thema’s af te halen en belicht ze deze vanuit haar eigen ooghoek.

Studio Cézanne brengt een mix van eigen nummers en bekende nummers die ze helemaal eigen hebben gemaakt. U kunt uw hart verwarmen aan de prachtige en intieme songs, afgewisseld met persoonlijke en vaak komische anekdotes.

Luister op Spotify