21.04

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 21 april 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

FÄM

FÄM is een zangeres/artiest uit Antwerpen, België, wiens muziek wordt gekenmerkt door teksten die zich richten op vrouwen en de samenleving kritisch bekritiseren terwijl ze alle vrouwen aanmoedigen. FÄM staat voor “femme” (vrouw in het Frans) en “family”, wat staat voor een veilige ruimte voor alle soorten vrouwen die zich ooit onveilig hebben gevoeld.

FÄM is het alter ego van Marie, een 21-jarige muzikant die geniet van improviseren met haar stem en piano. Jannick, een 32-jarige pianist en producer, werkt ook samen met Marie in FÄM. De groep streeft ernaar toegankelijke muziek te bieden met een tweede laag die niet terugschrikt voor kritiek en persoonlijke ervaringen, zelfliefde en de weg naar geluk aan te kaarten.

JORAN

JORAN is een Gents soloproject onder leiding van de 24-jarige Joran Cosijn, met verdrietige gedachten in frisse, verslavende popsongs.
Zijn muziek mengt autobiografische teksten met pakkende melodieën en sexy beats en spreekt fans aan van Troye Sivan, Lauv en Jeremy Zucker.
JORAN’s debuutsingle ‘Julia’ werd in augustus 2022 toegevoegd aan de dagelijkse playlist van Radio 2, terwijl ‘Fine’ en ‘Overthinking’ ook snel werden opgepikt door Radio 2 en NRJ.
Voordat hij zijn solocarrière lanceerde, maakte Joran deel uit van de electropopband Yokan. Hij schreef mee aan populaire nummers en speelde in gerenommeerde zalen.

Studio Cézanne

 

Studio Cézanne is het project dat is opgestart door Cézanne Van de Voorde. Zij is een zangeres en (klassiek) gitariste, met backing vocals en celliste Fien Van Damme en drummer Lukas Jouck.

Dankzij haar ontwapenende gevoel voor humor slaagt ze erin om het scherpe randje van de zware thema’s af te halen en belicht ze deze vanuit haar eigen ooghoek.

Studio Cézanne brengt een mix van eigen nummers en bekende nummers die ze helemaal eigen hebben gemaakt. U kunt uw hart verwarmen aan de prachtige en intieme songs, afgewisseld met persoonlijke en vaak komische anekdotes.

Luister op Spotify