24.03

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 24 maart 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

FÄM

FÄM is een zangeres/artiest uit Antwerpen, België, wiens muziek wordt gekenmerkt door teksten die zich richten op vrouwen en de samenleving kritisch bekritiseren terwijl ze alle vrouwen aanmoedigen. FÄM staat voor “femme” (vrouw in het Frans) en “family”, wat staat voor een veilige ruimte voor alle soorten vrouwen die zich ooit onveilig hebben gevoeld.

FÄM is het alter ego van Marie, een 21-jarige muzikant die geniet van improviseren met haar stem en piano. Jannick, een 32-jarige pianist en producer, werkt ook samen met Marie in FÄM. De groep streeft ernaar toegankelijke muziek te bieden met een tweede laag die niet terugschrikt voor kritiek en persoonlijke ervaringen, zelfliefde en de weg naar geluk aan te kaarten.

LIGHTSPEED

LIGHTSPEED is een viertal dat sinds 2022 sappige indierock maakt, beïnvloed door bands zoals Arctic Monkeys en literaire grootheden als Leonard Cohen.

Hun debuutsingle ‘If We Could Learn to Fly’ werd uitgebracht in januari 2023 en beschrijft de destructieve naïviteit na een stukgelopen relatie. Ze zijn Artist in Residence bij De Casino Concertzaal & OJC Kompas en hebben positieve recensies ontvangen van verschillende media, waaronder Dansende Beren en Luminous Dash. Ze hebben ook features gehad op Studio Brussel, Spotify – New Music Friday en RBS Sidetrack.

Kimberly Penez

Kimberly Penez is een opkomende Belgische popartiest met scherpe boodschappen verpakt in catchy ritmes en beats. Haar sterke stem en herkenbare sound zorgen ervoor dat ze zichzelf neerzet als nieuw en fris talent in de Vlaamse popscene. Haar singles “Insane” en “Let You Love Me” hebben al een plekje veroverd op nationale radio en zijn goed ontvangen door de jury van “Barst jij van Ijzersterk talent?” waar ze de wedstrijd won als jong en beloftevol artiest.

Met haar sterke live-optredens en nieuwe muziek in het verschiet, is Kimberly Penez een artiest om in de gaten te houden. Haar muziek wordt omschreven als radiogevoelig en van hoge kwaliteit, vergelijkbaar met artiesten als Zara Larsson en Olivia Rodrigo.