09.12

ProtoStars on stage

MuziekRock

Uur

20:30 – 23:00

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Na de knaller van een eerste editie, zijn we terug! Het tweede optreden van ProtoStars On Stage. We hebben 3 enorm getalenteerde artiesten uitgenodigd om de avond op stelten te zetten. Ze hebben zo alle 3 hun eigen stijl, geluid en beleving. Dit wil je ongetwijfeld niet missen. Hieronder vind je meer info over de artiesten!

LUKA

Luka Cruysberghs zorgde van 2018 tot 2020 voor het prachtige stemgeluid bij Hooverphonic en won in 2017 het vijfde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Intussen timmert ze stevig aan een solocarrière, die vorig jaar gelanceerd werd met haar eerste single ‘Not Too Late’. Nu komt ze ons podium in Mechelen onveilig maken met al haar nieuwste nummers.

JEPP

Jasper Publie schreef de afgelopen jaren een eigen verhaal. Zijn passie voor muziek bracht hem de studio in waar hij hard werkte aan zijn nieuwe project ‘JEPP.

Joël Francis

Joël Francis, new artist on the block Is hier om haar spel op te voeren samen met haar producer Shunin komt ze met haar eerste single ooit, genaamd: Get high. Een nummer dicht bij haar hart. Niet alleen omdat het haar eerste single is, maar ook omdat dit nummer en het proces erachter staat voor de vooruitgang die ze heeft geboekt in haar muzikale reis tot nu toe. Joël Francis is een 22-jarige artiest die in Brugge woont en Drama studeert aan de Luca School of Arts in Leuven.