12.01

ProtoStars On Stage

Muziek

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 12 januari 2024. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Alexander Greenfield

A. Greenfield maakt slimme huiskamerpop met symfonische ambities. Hij put daarbij inspiratie uit de jazzy singer-songwriters van de jaren`70, en voegt daar een gezonde dosis Belgisch surrealisme aan toe in zijn teksten. Hij draagt principieel nooit een jeansbroek. U kon hem horen op Klara. Ceci n’est pas un garage rock artist…

Live omringd hij zich met het Greenfield Quartet, een uitgekiend ensemble van jazz/klassieke muzikanten. Samen voeren ze u mee op een eerste klas treinrit door een divers muzikaal landschap; waarbij achter elke heuvel wel een verrassing schuilt.

Uma Shanti Dew

Uma Shanti Dew is een Gentse zangeres die eigenzinnige nummers schrijft

Samen met gitarist Jef Keymeulen brengt ze poëzie verpakt in zachte pianoklanken en warme gitaargeluiden

Hun muziek is een dekentje om onder weg te kruipen

Ventus

Ventus is een jonge 5-koppige band uit het Gentse. Ze beschrijven hun muziek als Dreamy Pop/Rock. Gonzalo houdt het warm met zijn lage stem en Emma haalt met de hare de hoge noten. Tijl de gitarist breekt hier en daar door met een solo, Rune opent met de drum terwijl Sander voor de foundation van de band zorgt samen met zijn Bas. Toch blijft de ‘Ventus-vibe’ nog steeds aanwezig; teksten om over na te denken en bedwelmende melodieën. Het Engels wordt afgewisseld met Spaans door de roots van Gonzalo.