10.11

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 10 november 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Mr Oliver

Mr. Oliver is het alter ego van Antwerpenaar Alexander Devroe (28). Hij speelt al sinds zijn 10de gitaar, maar de ontwikkeling tot singer-songwriter kwam er pas echt in 2023 met de release van zijn debuutalbum ‘Between Good Days’. Zijn muziek wordt gekenmerkt door dromerige soundscapes, persoonlijke teksten en een eigen gitaarstijl. Daarnaast is hij ook gitarist bij Nieuwe Lichting- en Soundtrack finalist Noonzy en speelde hij in deze capaciteit al op o.a. Maanrock, De Casino (support Admiral Freebee), OLT Rivierenhof en Tivoli (support Warhaus).

In 2017-18 schreef Mr. Oliver een relatiebreuk van zich af in de vorm van zijn eerste songs. Tijdens de Corona-pandemie kwam het besef dat hij deze rauwe demos wou omzetten tot volwaardige nummers om ze vervolgens te bundelen tot een coherent album. Op 24 juli 2023 verscheen uiteindelijk het resultaat, zijn debuutalbum ‘Between Good Days’, dat invloeden meedraagt van o.a. War On Drugs, Mac DeMarco, John Mayer, Mark Knopfler, dEUS en Balthazar.

Mr. Oliver vertolkt zijn muziek live voorlopig nog solo, waarbij hij improvisatie en speling met dynamiek de vrije loop laat zodat geen show dezelfde is. Intussen is hij ook bezig met het schrijven van een opvolger van Between Good Days.

Sandra Wolska

Na het uitbrengen van haar 4 eerste singles, komt ze terug met een krachtige EP album “Reveal” waarin haar vrouwelijke vibes er voor gaan zorgen dat jij gaat wegdromen in jouw diepste verlangens.

27 jarige Sandra begon te zingen en dansen in een folklore groepje toen ze nog maar 3 jaar oud was. Op een 12 jarige leeftijd is ze verhuisd naar België waar ze haar passie voor muziek verder ontwikkelde. Sandra toont alle facetten van een veelzijdige artieste, met haar krachtige stem en ongelooflijke muzikaliteit geïnspireerd door haar Poolse roots.

Grenslander

Singer/songwriter Grenslander blaast nieuw leven in de Vlaamse muziek!

Onder het motto: “what you see is what you get,” brengt Grenslander meeslepende eigen teksten gegrepen uit zijn dagelijks leven.

Een mix van passie, liefde en avontuur is wat je mag verwachten op jouw podium.

Grenslander: “Als ik op het podium sta en naar mijn muzikanten kijk, zie ik mensen die ik graag zie, er ontstaat dan ook altijd een spontane glimlach op mijn gezicht omdat we dezelfde passie delen en dat stralen wij ook uit naar het publiek…
Plezier en liefde voor muziek.”