08.12

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 8 december 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Lil Alia

Lil Alia is de bezielster van haar zelfbedachte genre ‘fluffy trap’. Linde koesterde al haar leven lang een affiniteit voor hiphop maar kon haar imago als gevoelige, zeemzoete dierenliefhebber niet rijmen met het rapper-zijn. Dus heeft ze dan zelf maar haar eigen genre gecreëerd. Lil Alia brengt nummers met diepe trap beats en sferische harmonieën.

Dit gecombineerd met gevoelige teksten zorgt ervoor dat je je aan goede dosis humor en zelfrelativering afgewisseld met kwetsbaarheid mag verwachten bij haar optredens.
Lil Alia werkt samen met haar oudere broer en producer DJ Flexwerk. Ze heeft het voorprogramma mogen verzorgen van Brihang én afgelopen zomer stond ze nog te schitteren op het podium van Maanrock!

Wåvery

Wåvery is het project van Jessie Thijs.

Door de leerrijke ervaring die ze opdeed bij onder andere The Voice van Vlaanderen, Humo’s Rock Rally en haar studies Zang & Songwriting aan de pop-soul studio en op PXL music creëerde ze haar eigen sound.

Haar gevoelige en kwetsbare kant toverde ze om tot een knusse droomwereld met sfeervolle minimalistische electropop. De innemende experimentele harmonieën en haar engelachtige stem schommelen tussen breekbaar en ijzersterk.

De nummers kan je het best omschrijven als authentiek, intiem en puur. In al hun simpliciteit balanceren ze tussen een rustige verademing en onbegrensde dansbaarheid.

Kortom omarmt wåvery je als een warm dekentje in de winter en vergezelt ze je als een glas rode wijn op een zwoele zomeravond.

Dull Boy Johnny

Denk aan de wijde broekspijpen, expliciete songteksten en nog explicietere platenhoezen. Denk aan de dik aangezette, ultra cinematografische, foute gangsterfilms. Maar bovenal: de zinnenprikkelende soundtrack die de jaren 70 meekreeg dankzij artiesten als Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Sly Stone, Serge Gainsbourgh, Willie Hutch,…

Het is met dit glamoureuze decennium dat de ondeugende Johnny een stomende affaire aanging.

Johnny in hoogsteigen persoon laat het niet aan uw verbeelding over en omschrijft zijn muziek als “Hot lounge grooves, recommended for late night table dancing, jacuzzi love making, bar flirts or other saucy occasions.”

Begin februari van het afgelopen jaar bracht de band zijn eerste EP uit genaamd “Fictional Love Scenes, Vol.1”. Een uitvergrote versie van deze plaat werd aan de hand van een dansbare liveshow over Vlaanderen en Nederland extra in de verf gezet. Het nummer ‘Excuse Me?’ zal de single van hun nieuwe EP zijn die binnenkort uitkomt.