08.03

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 8 maart 2024. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Dounia Diamond X

Dounia Diamond een opvallende R&B/pop zangeres, geboren en opgegroeid in Brussel, die de muziekscene verlicht met haar unieke stijl en magnetische persoonlijkheid.

Dounia’s liefde voor muziek begon in haar vroege jeugd, waar ze al snel bekendheid verwierf in lokale talentenshows en evenementen. Haar doorzettingsvermogen en passie leidden tot de ontwikkeling van haar eigen kenmerkende geluid, een mix van sensuele R&B en meeslepende popmuziek. Haar teksten, doordrenkt met emotionele diepgang, weerspiegelen persoonlijke ervaringen en universele thema’s die luisteraars over de hele wereld aanspreken.

Als een artieste die niet bang is om grenzen te verleggen, heeft Dounia Diamond zichzelf gevestigd als een boeiende performer op het podium. Haar aanstekelijke energie en podiumprésence maken van elk optreden een gedenkwaardige ervaring voor haar groeiende schare fans.

Dounia Diamond gebruikt haar kunst niet alleen om te vermaken, maar ook om te inspireren. Ze is een stem voor zelfexpressie, empowerment en diversiteit, en haar muziek draagt bij aan de evolutie van de moderne muziekscène.

Dav ID

Dav ID is een pop-singer-songwriter, wiens muziekstijl je diep meeneemt in zijn melancholie. Als autodidact muzikant creëerde hij een met R&B doordrenkte stijl die de harten raakt. Met zijn debuut-EP belooft Dav ID zijn luisteraars mee te nemen op een emotionele reis, waarbij hij de hoogte- en dieptepunten van het leven verkent. Dav ID, geboren in Kinshasa, ontwikkelde al op zeer jonge leeftijd zijn interesse in muziek. Gesust door artiesten als Michael Jackson, Whitney Houston en Bruce Springsteen, inspireerde hem een ​​liefde voor zang en optreden. Op 9-jarige leeftijd kochten zijn ouders zijn eerste piano voor hem. Autodidactisch muzikant, hij begon zijn eerste liedjes te schrijven. Na jarenlang zijn kunst te hebben gemaakt, is hij nu klaar om je hart over te nemen. Wees klaar om diep in de wereld van Dav ID te duiken

Faux Noir

Faux Noir is een Franstalige band met leden uit alle uithoeken van Vlaanderen. Met hun uiteenlopende muzikale achtergronden brengen ze een eerlijke en krachtige sound dat zich uit in waanzinnige songs. De groep staat garant voor een krachtige, ongefilterde show waarin genres als soul, rock en wereldmuziek naadloos met elkaar verweven zijn.

Hun debuut single, T’es Con, is een genadeloze ode aan het groeiproces dat in gang wordt gezet na het beëindigen van een ongezonde relatie. Momenteel zijn ze in het opnameproces voor hun debut EP.