24.02

ProtoStars On Stage

Uur

20:30 – 22:30

Prijs

€6,00 – €12,00

Locatie

Theater M

Binnenkort is het zover! Het volgende optreden van ProtoStars On Stage met nog drie getalenteerde artiesten zal plaatsvinden op 24 februari 2023. Blijf op de hoogte voor meer informatie.

CASSIE CYRENE

Cassie heeft drie grote passies in haar leven: zingen, nummers schrijven en producen. Zij werkt aan een authentieke soulful en funky sound en heeft de ambitie om eind 2023 haar eerste EP uit te brengen. Ondertussen brengt zij singles uit en werkt zij verder aan songs. Het gebruik van echt klinkende instrumenten, zoals saxofoon bespeeld door haar vader Con Lord, en strijkers is een kenmerk van haar muziek.

In september 2022 bracht Cassie haar debuutsingle Hold Me And Love Me uit en men kan verwachten dat haar muziek melodramatische tunes met een hoge dosis warmte bevat.

Cassie heeft in het verleden in verschillende covergroepen gezongen, maar richt zich nu op eigen nummers die zowel in een intieme bezetting alsook met full-band worden uitgevoerd.

ILIAS ADDI

Ilias Addi is een singer-songwriter die onder meer bekend is door het tv-programma The Voice van Vlaanderen. Hier wist hij het te schoppen tot de halve finale in het team van Tourist Lemc. Ilias schrijft zelf muziek dat in het genre van hedendaagse pop ligt. Met zijn band, of solo, brengt hij momenteel een mix van covers en van originals.

ISE

SINGER – SONGWRITER – 17 jaar

“Tiener-emoties verpakt in eigen geschreven nummers. Ise haar stem kruipt onder je huid. Slechts 17 jaar, maar ze weet je te beroeren met haar unieke, rauwe sound: soms breekbaar, soms krachtig, maar altijd puur en eerlijk.”

Set van +/- 30 minuten, eigen nummers

Solo act waarin Ise zichzelf begeleidt op afwisselend elektrische en akoestische gitaar. Door het gebruik van soundeffects en een vintage drumcomputer creëert ze een unieke, volwaardige sound tijdens haar live performance.