Categorie

De eerste editie van ProtoStars

Share

De eerste editie van ProtoStars On Stage voor jonge talenten was een groot succes!

Van tevoren waren we natuurlijk allemaal een beetje zenuwachtig, want het was de eerste keer dat we zoiets organiseren. Maar al snel bleek dat we nergens bang voor hoefden te zijn. Het publiek was enthousiast en de artiesten gaven alles wat ze in zich hadden.

We begonnen de avond met Jens, een jonge singer-songwriter die ons verraste met zijn prachtige stem en emotionele liedjes. Daarna was het tijd voor de Delportau, een jonge artiest die het publiek liet meezingen met zijn catchy rhymes en energieke beats.

Emiline was de volgende op het podium en zij liet zien dat ze niet alleen een geweldige zangeres is, maar ook een geweldige gitariste. Haar optreden was een ware sensatie en het publiek was helemaal weg van haar stem en haar muziek.

Tot slot bracht de jonge band Scars on Louise een indrukwekkende set waarbij ze hun eigen nummers speelden en ook enkele covers van bekende artiesten. Hun muziek was afwisselend en energiek en het publiek danste en zong mee met elk nummer.

Al met al was het een geweldige avond met veel talent en enthousiasme van de jonge artiesten. We kijken al uit naar de volgende editie van het muziekconcert voor jonge talenten en hopen jullie daar allemaal weer te zien!