Categorie

De derde editie van ProtoStars

Share

Afgelopen vrijdag vond de derde editie van ProtoStars On Stag plaats in Theater M. Het concert, dat jonge muzikale talenten een podium biedt, was een groot succes en het publiek genoot van de optredens van ISE, Cassie en Ilias.

ISE opende de avond met haar prachtige stem en indrukwekkende performance. Ze zong alleen maar eigen nummers en wist het publiek te raken met haar emotionele en persoonlijke teksten. Cassie bracht een energieke en dynamische show met een mix van pop en R&B-nummers. Ze zong zowel covers als eigen nummers en haar dansmoves en interactie met het publiek zorgden voor een geweldige sfeer in de zaal. Ilias sloot de avond af met zijn band en zelfgeschreven nummers. Hij speelde ook gitaar en liet zien dat hij niet alleen een getalenteerde zanger is, maar ook een veelzijdige artiest.

Het publiek was onder de indruk van het talent, de passie van deze jonge artiesten en de positieve energie die ze uitstraalden op het podium. Het was duidelijk dat ze hard hadden gewerkt om zich voor te bereiden op deze avond en het resultaat was verbluffend.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van ProtoStars On Stag van 24 maart en de kans om nog meer jonge talenten te ontdekken en te steunen.