23.08

ProtoStars op MAANROCK vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus in samenwerking met Sjarabang

Vrijdag 23 augustus

Van 18:30 – 19:30 & van 21:30 – 22:30

Zaterdag 24 augustus

Van 18:30 – 19:30

Locatie

Theatertuin op Maanrock

(Moreelstraat 3, 2800 Mechelen)

ProtoStars blijft inzetten op het ondersteunen van jong talent. Ze hebben we het mogelijk gemaakt, ism Sjarabang vzw om 3 van onze artiesten van het afgelopen jaar te laten optreden in de Theatertuin tijdens Maanrock.

Ontdek hieronder welke artiesten je daar (nogmaals) kan ontdekken!

Anthe – 23/08 van 18:30 tot 19:30

Met haar fluwelen stem, onbedwongen pianospel en een eigen verzameling van samples en prepared pianoklanken dompelt Anthe je onder in een hoopvolle droom. Haar manier van spelen en schrijven is beïnvloed door haar klassieke muziekopleiding in haar jonge jaren. Een onvoorwaardelijke liefde voor de akoestische piano is toen ontstaan. Laat je meeslepen in zowel de intieme als intrigerende wereld van Anthe, samen met de andere groepsleden Luna en Stanzi.

Nuï – 23/08 van 21:30 tot 22:30

 NUÏ brengt electro-dark pop gedreven door zwevende synths en melancholie met de vrijheid om volledig te vertrouwen op het gevoel van het moment. Soms donker, soms direct, maar vooral erg verslavend. Ze combineert rauwe texturen met lyrische melodieën en ijzige precisie. NUÏ creëert een geluid dat nooit compromissen sluit, maar toch toegankelijk blijkt te zijn. Zij treedt op met Lukas en Sam.

Lamoon – 24/08 van 18:30 tot 19:30

Jens is in de muziek begonnen als klassieke pianist, de liefde voor piano is hij nooit kwijt geraakt en met het Jennisan project kon hij die liefde niet helemaal uiten. Door veel te schrijven besefte hij dat hij de popfunk en pianoballads even graag schrijft en brengt maar onder dezelfde naam is dat moeilijk te combineren. Vandaar het project “Lamoon”. Met zijn warme stem en aangrijpende teksten weet hij bij velen een gevoelige snaar te raken. Live speelt hij met band of solo.
Voor Maanrock samen met Joshua, Edward, Joppe en Robbe.